Kala- ja ulukitoidud
Kalapüük ja jaht ei lõpe metsas või merel vaid siis, kui saak on puhastatud ja toiduks ära kasutatud. Ma ei tea ühtegi paremat sööki, kui just merest püütud õrnsoola siig, võis praetud Peipsi ahvena filee, Emajõe vesikonnast püütud suitsulatikas, põdracarpaccio, ahjus küpsetatud metssearibi või mineraalvees marineeritud sokušašlõkk. Kuna saaki tavaliselt jagub, siis võõrustame suurima heameelega oma sõpru, kuid jagame maitseelamusi ka võõrastega.Peetri kohvikutepäev
Kord aastas teeme oma koduväravad lahti kõikidele kalasõpradele ja avame "Peetri kalakohviku". Külalistele pakume ainult parimast värskest ja metsikust kalast roogasid, mis on valmistatud nii nagu me ise neid sööme. Minu kindla veendumuse järgi peab kala oleme võimalikult naturaalse maitsega, sest head värsket kala ei ole vaja ära rikkuda ei Poola ega Hiina moodi. Kohvikutepäeva menüüs on päris mitu hõrgutist, mõned neist leidsid koha 2016. aastal ilmunud "Kalastaja retseptiraamatus".Peetri kalakohvik Facebookis.
Laasi küün
Laasi, meie kodutalu, asub Tallinna külje all Järvekülas. Laasi 100-aastane küün sobib hästi maalähedaste ürituste, sh sünnipäevade ja tähtpäevade tähistamiseks. Soovi korral pakume peolauale hooajalisi kala- ja ulukitooteid. Suvehooajal toimuvad küünis kontserdid ja avatud kodukohvikus pakume ka suitsukala.Laasi küün Facebookis.